DOKUMENTATION OG EFFEKT

Projekt Ballast benytter et særligt beskyttet og sikret registrerings- og journalsystem, KOMPAS, som ud over at kunne registrere antallet af brugere også anvendes til at dokumentere projektets resultater.

  

DOKUMENTATION OG EFFEKT

KFUM's Sociale Arbejde benytter og udvikler løbende et særligt beskyttet og sikret registrerings- og journalsystem KOMPAS, som ud over at kunne registrere antallet af brugere, også kan anvendes til at dokumentere projektets resultater.

Systemets basis er, at den enkelte bruger registreres i en ”journal” med data, løbende målinger og behandlerens iagttagelser, samt en samtaleskabelon, der sikrer, at de indsamlede data er sammenlignelige og kan dokumentere progressionen i behandlingsforløbene. Det centrale i registreringen er brugerens egen oplevelse sammen med en række relevante fakta, der bliver målt flere gange undervejs i et forløb.

Der vil være mulighed for at trække data ud på forskellig vis for den samlede behandling og for hvert enkelt HUS.

Sammen med dokumentationsværktøjet KOMPAS får barnet/den unge udleveret en personlig dagbog – LOGGEN. Formålet med dagbogen er, at barnet bliver bevidst om sig selv, sine følelser og sin udvikling i gennem behandlingsforløbet.